Buz Pisti Kiralama Nasıl Yapılır?
Buz pisti kiralayarak işletmecilik yapmaya karar verdiğiniz zaman hangi tür buz pisti ile hizmet vermek istediğinizi belirlemelisiniz.

Buz Pisti Kiralama Nasıl Yapılır?

Hizmetimiz ile sentetik buz pisti ve doğal buz pisti sahalarını istediğiniz zaman diliminde kiralayarak işletebilirsiniz. Buz pisti işletmeciliği yapmak isteyen ancak gerekli şartların oluşmasını sağlayamayan kişilerin buz pisti kiralama hizmetinden yararlanması doğru karar olacaktır. Buz pisti yapım maliyetlerini ödemeden yalnızca buz pisti kiralama bedelini ödeyerek buz pisti işletmeciliğine başlayabilirsiniz. Buz pisti kiralayarak işletmecilik yapmaya karar verdiğiniz zaman hangi tür buz pisti ile hizmet vermek istediğinizi belirlemelisiniz. Sentetik buz pisti ve doğal buz pisti olmak üzere iki farklı türde buz pisti bulunmaktadır. Dilerseniz öncelikle sizlere buz pisti türlerini açıklayayım;

Doğal Buz Pisti Kiralama

Doğal buz pisti sistemlerinin yapım faaliyetlerinde gerçek buzlar kullanılmaktadır. Buz pistinin yapılacağı uygun alan bulunduktan sonra doğal buz pistinin soğutulması için soğutma borularının pistin zeminine döşenmesi gereklidir. Buz pisti faaliyet gösterirken zemine döşemesi yapılan borular soğutma grupları vasıtasıyla daima soğuk kalması sağlanır.

Soğutma grupları sayesinde gerçek buzların erimesi engellenir ve buz pistinin sorunsuz çalışması sağlanır. Doğal buz pistlerinde zeminin soğuk kalması için su ve elektrik giderlerinin olduğunu belirtmek isteriz.

Sentetik Buz Pisti Kiralama

Sentetik buz pisti sistemlerinde yapay malzemeden üretilen buz pisti panelleri kullanılmaktadır. Sentetik buz pisti panellerinin zemin üzerine hızlı bir şekilde kaplaması yapılarak buz pisti kullanıma hazır hale gelmektedir. Açık veya kapalı alan fark etmeksizin dört mevsim işletmesini yapacağınız sentetik buz pistlerinde soğutma maliyeti bulunmaz. Buz pisti yüzeyine belirli periyodlarda sentetik buz pisti solüsyon sürülerek daha rahat paten kayması sağlanır.

Buzlu Spor buz pisti ekipmanları ve işletmeciliği buz pisti kiralama hizmeti ile sizlere kullanıma hazır buz pisti sahalarını sunmaktadır. Kiralama hizmeti almak istediğiniz zaman en az altı ay öncesinden firmamız ile iletişime geçmeniz ve üç ay öncesinden anlaşma yapmanız gereklidir. Buz pisti kiralama hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: http://www.buzluspor.com/buz-pisti-kiralama/

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları