Dağ 2 Sinemalarda Önerilen Film
Komutanım geliyorlar. Gelsinler ölümün sevgilisiyiz. Ölmek kolay öldürmek daha da kolay. Zor olan görevini yapmak, yanında ki adamı yaşatmak, eve tek parça dönmek.

Eğer bu aralar sinemaya gidip gitmemek arasında kararsız durumda iseniz. Bizden tavsiyesi kesinlikle gitmeniz gerekiyor. Gitmeniz gereken film konusunda da hiç düşünmenize gerek yok. Hemen bugün en yakın seanstan biletlerinizi alabilirsiniz. Pişman olmayacaksınız.

İlk filmde kısa dönem olan Oğuz ve uzun dönem Bekir'in bir pusu sonrası hayatta kalmak mücadeleleri ve anımsadıkları geçmişleriydi. Dağ 2 filmi, Türk sinema tarihinde askeriye dışında gerçek taarruz tüfeği kullanılan ilk ve tek filmidir.  Oyuncular 3 aylık eğitim aldılar ve idman yaptılar. 

Dağ 2 filmi ''Fırtına Getiren'' yani Özel Kuvvetler 8. Tim'in öyküsü. Bordo Bereliyi oynamak bile kolay olmamalı. 

Dağ 2 filminde geçen bazı konuşmalar.

Korku iyidir korku sizi hayatta tutar ama yüksekten değil. Çünkü kartallar yüksekten korkmaz.

Komutanım geliyorlar. Gelsinler ölümün sevgilisiyiz. 

Ölmek kolay öldürmek daha da kolay. Zor olan görevini yapmak, yanında ki adamı yaşatmak, eve tek parça dönmek. 

Çünkü sizler son kalesiniz. Cesareti olduğu kadar birikimi de olan, duygularına asla yenik düşmeyen, ilk giren ve son çıkansınız. Görevi öldürmekten önce kurtarmak olansınız.

Aileleriniz sizi bizimle paylaşacak. Kalan kırıntılara sevinecekler. Çocuklarınızın doğum gününde dağda üzerinize mermi yağacak. Yinede her saniyesine değecek. 

Bu aşk öyle bir aşk ki sizi tüketse de, öldürse de bırakmayacaksınız. 

Bu yol yufka yüreklilerin yolu değil.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları