İçerde Dizisi

İçerde dizisi hakkında merak edilen tüm sorular bu yazımızda yanıt buluyor.

İçerde Dizisi

İçerde Dizisi

Başrolde Çağatay Ulusoy'un olduğu ve Ay Yapım tarafından imzalı olan " İçerde " izlenmeye başladığı ilk bölümden itibaren izleyenleri ekran başına kilitledi. Çağatay Ulusoy hakkında merak edilen soruların en başında hangi proje ile izleyenlerin karşısına çıkacağı sorusuydu. En son olarak Delibal filmi ile sevenlerinin karşısında olan ünlü oyuncu yeni projesi ile beraber sevenlerini tekrar ekrana kilitledi. İçerde dizisi bir çok dalda ödül almış olan Köstebek filminden esinlenerek tekrardan kaleme alınan senaryo, bu alanda başarılı oyuncular seçilerek proje hayata geçirildi.

Diziye daha yakından baktığımız zaman yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar, senaryo Ertan Kurtulan oyuncu ekibinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Nihal Koldaş gibi başarılı ve ünlü oyuncular bulunmaktadır.

Dizinin Konusu

İçerde dizisinin en dikkat çekici olaylarından bir tanesi Çağatay Ulusoy'un polis okulunu birincilik derecesiyle bitirmiş olmasıdır. Dizi ilk bölümüyle mezuniyet töreniyle başladı. Sarp karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy'un dizideki ikiz kardeşi Umut'un yıllar öncesinden kaçırılması daha sonraki yıllarda birbirlerinden habersiz iki kardeşin aynı okulda eğitim almasıdır. Umut sonraki yıllarda Mert olarak polis okulunda eğitim görmektedir. Küçük yaştayken Mert'in hayatına giren Melek karakterini ise Bensu Soral canlandırmaktadır. Sarp ve Umut küçük yaştayken babalarının yapmamış olduğu bir suç yüzünden elleri kelepçelenerek götürülmesine tanık olan kardeşlerin yaşamış olduğu en önemli trajedilerden bir tanesidir.

Yaşanan bu olaylardan sonra babalarının hapse girmesinden sonra ikiz kardeşi Umut'un kaçırılması kardeşler arasındaki bağı koparmıştır. Yıllar sonra tekrar birbirlerinden habersiz bir şekilde polis okulunu okumaktadırlar. Polis akademisinde mezuniyet töreninde Sarp'ın müdürü Yusuf Kaya, babasının daha önce işlediği suçları göz önünde bulundurarak Sarp'ın okuldan uzaklaştırılmasına karar vermiştir. Bu olay karşısında gözü dönen Sarp mezuniyet töreninde Yusuf Kaya'ya silah çekerek ölümle tehdit etti. Polis akademisinde uzaklaştırılan Sarp, müdürü Yusuf Kaya ile yaptığı anlaşma ile artık sokaklarda köstebek görevi üstlenmektedir.

Dizi nefes kesen olayları ile izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam etmektedir. Mert ve Sarp arasında nefes kesen aksiyon ve aşk bazında sürecek olan serüvene hep beraber tanık olacağız.

içerde içerde dizisi içerde oyuncuları içerde dizisi konusu