iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPhone 7'lerdeki özelliklerden biri olan fotoğraf çekimlerini hareketli oalrak çeken Live Photos özelliğindeki fotoğraflarınızı ister video olarak isterse gif olarak sosyal ağlardan paylaşabilirsiniz..

iPhone ile çekilmiş live photolarınızı Gif veya Videoya çevirin...

     iPhone kullanıcılarının merak ettiği ve hoşuna gittiği bir özellik olan bu Live Photo (canlı fotoğraf) özelliği, bir çok kullanıcı tarafından sadece fotoğraf olarak kullanılarak Facebook, Twitter, WahtsApp, Instagram gibi sosyal mecralarda paylaşılıyor. Bu fotoğrafları gif veya videolara çevirebilen bir uygulama ile kolayca istediğiniz sosyal mecrada fotoğraflarınızı gif olarak veya video olarak paylaşabilirsiniz. 

     3D touch desteğide sunan bu uygulamanın ismi, Live GiF. Live photolar bildiğiniz üzere duvar kağıdı olarakta kullanılabiliyor, iMessage, AirDrop veya iCloud servisi kullanılarak paylaşılabiliyor ve sadece iOS 9 işletim sistemli cihazlarda görüntülenebiliyor. 

     Live Gif sadece bunlarla kısıtlı kalmamamız için hazırlanmış bir uygulama. Canlı fotoğraflarınızı Gif veya videoya çevirdiğiniz de, Android ve Windows Phone platformlarında da kolaylıkla görüntülenebiliyor.

     Programı indirmek için, App Store arama kısmına Live Gif yazdırtan sonra arama yapınız. Şuan itibariyle programın ücreti 6,99 TL olarak geçmektedir. Satın alarak resimlerinizi kolayca gif veya videolara dönüştürebilirsiniz..

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları