POŞET YAPIŞTIRMA MAKİNASI NEDİR? ve NERELERDE KULLANILIR?
Poşet yapıştırma makinası; farklı iş sektörlerinde üretimi yapılan ürünlerin kolayca poşetlenebilmesi için üretilmiş olan makina çeşitleridir. Poşet yapıştırma makinaları gıda, kimya, hazır giyim, medikal, elektronik, kozmetik ve benzeri birçok farklı iş sektöründe kullanılabilmektedir.

POŞET YAPIŞTIRMA MAKİNASI NEDİR? ve NERELERDE KULLANILIR?

Poşet yapıştırma makinası; farklı iş sektörlerinde üretimi yapılan ürünlerin kolayca poşetlenebilmesi için üretilmiş olan makina çeşitleridir. Poşet yapıştırma makinaları gıda, kimya, hazır giyim, medikal, elektronik, kozmetik ve benzeri birçok farklı iş sektöründe kullanılabilmektedir. Poşet yapıştırma makinaları içerisinde manuel poşet yapıştırma makinası, otomatik poşet yapıştırma makinası ve pedallı poşet yapıştırma makinası olarak üç farklı makina çeşidi bulunmaktadır. Bu makine çeşitleri kendi içerisinde özelliklerine göre farklı modellere ayrılmaktadır.

Küçük, orta ve büyük tüm işletme yapılarına uygun poşet yapıştırma makinaları bulunmaktadır. Poşet yapıştırma makinaları ile yapıştırma işlemi gerçekleştirilen ürünler, yapıştırma kısımlarından kesinlikle hava almaz, sızdırma yapmaz ve asla toz almaz. Poşet yapıştırma makinaları bulundurduğu özelliğe göre farklı genişlikteki, yükseklikteki ve hacimdeki poşetlerin yapıştırma işlemini gerçekleştirebilmektedir. Poşet yapıştırma makinaları ile CPP, PP, PE, plastik poşetler, folyo çeşitleri, triplex, dublex, laminasyonlu kağıtlar, çay filtre kağıtları ve benzeri oldukça çeşitli ambalaj çeşidinde sorunsuzca yapıştırma işlemi yapılabilmektedir.

Renas FRD-1100P Tarih Kodlamalı Poşet Yapıştırma Makinasında ve eritme ile poşet yapıştıran makinalarda olduğu gibi, sürekli resistans teli kopması problemi yaşatmaz, uzun süre sorunsuzca kullanabileceğiniz fişek resistans ve ısıl çene sistemi sayesinde, yapıştırma kalitesi yüksek ve sorunsuz üretim yaparsınız.. 

Renas FRD-1100P' de bulunan yapıştırma hattına entegre fan sayesinde, mühürleme işleminden sonra poşetin mühürlenen yeri  soğutularak, şekil bozukluğu ve görüntü kirliiğine engel olunur. 

Renas FRD-1100P 'ye bütünleşik olarak çalışan kodlama sistemi sayesinde, ürününüzün yapıştırma yapılan bölgesine 2 satır toplamda yaklaşık 30 karakter kodlama yapabilirsiniz. Ayrıca makinanın kodlama sisteminde bulunan kodlama noktası ayarı sayesinde kodlamayı her zaman yapıştırma noktası üzerinde sizin belirlediğiniz konuma yapar. Kodlama şekli son derece okunaklı ve görünürdür. Tüm son kullanma, minimum dayanma, tavsiye edilen tüketim tarihi yönetmeliklerine uygundur. Makinamız ile birlikte gelen sayı setinde  yeterince sayı ve SKT, URT, PRT harfleri ücretsiz olarak verilmektedir. Diğer harf ihtiyaçlarınızı çok makul fiyatlara yine firmamızdan halledebilirsiniz. Bir mürekkep topu iyi ayar yapılınca ile ortalama 25000 adet ürünü kodlayabilirsiniz.  

Renas FRD-1100P  günde 5000 adetin üzerinde üretim yapacak işletmeler için tasarlanmıştır. Gerekli kullanım şartları sağlandığında, uzun yıllar sorunsuzca işletmenize hizmet eder.  

Renas FRD-1100P sağlam elektrik sistemi ve kaçak akıma karşı topraklanmış şasesi sayesinde uzun yıllar işletmenizde üretimlerinize hizmet eder.

Renas FRD-1100P  6331 sayılı iş güvenliği kanununa uygun bir makinadır. Ekstra bir tadilat gerektirmez. 

Renas FRD-1100P  GMP  şartlarına uygun bir makinadır, ürüne temas eden noktalar gıdaya uygun prinçten, makina gövdesinin tamamı ise SUS304 Kalite Paslanmaz Çelikten üretilmiştir.

Poşet yapıştırma makinaları, gıda sektörü, hazır giyim sektörü, medikal sektörü, elektronik sektörü ve benzeri birçok sektörde ürünlerin kolayca ve hızlı bir şekilde poşetlenmesi için tasarlanan ve üretilen makinalardır. Renas poşet yapıştırma makina modelleri arasında manuel poşet yapıştırma makinaları, otomatik poşet yapıştırma makinası ve pedallı poşet yapıştırma makinaları yer almaktadır. Sektöre ve kullanım amacına göre farklılık gösteren poşet yapıştırma makina çeşitleri ile farklı büyüklüklerde ve farklı özelliklerdeki poşetlerin hepsi kapatılabilmektedir. Kullanımları oldukça kolay olan poşet yapıştırma makinaları sayesinde ürünlere ait poşetler çok kısa sürede ve hızlı bir şekilde yapıştırılabilmektedir. Poşet yapıştırma makinaları ile kapatılan ürün poşetleri, kapatıldıkları yerden hava, toz almaz ve asla sızdırma ve açılma yapmaz. Böylelikle ürünlerin raf ömürleri de uzar. Poşet yapıştırma makina çeşitleri arasında büyük ölçekli, orta ölçekli ve küçük ölçekli tüm işletmelere uygun poşet yapıştırma makinası bulunmaktadır.

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları