18. Bölümde Bahri babanın kafasına silahı dayayan Sema ne yapacak? Çiğdem'in babasının elinden Zülfikar nasıl kurtulacak? Zafer'in oyunu üzerine Poyraz Karayel'i takip eden Bahri babanın adamları Poyraz'ı yakalıyor mu?

Sema Bahri babanın kafasına silahı dayamış bulunuyordu ilk sahnede. Sema silahı çevirip Bahri babanın resmine sıkar silahı. Sefer'de tokatı yapıştırır Sema'ya. Arabasına atlayıp gider Sema sarhoş sarhoş. Bahri baba ve Sefer hemen gider arkasından Sema hafif bir kaza yapar sarsıntı geçirir.

 Zafer'in avukatının telefonla konuştuğunu duyan Ayşegül, hemen Poyraz'ı da alıp Bahri babanın yanına giderler. Yolda Sema'nın kaza yaptığını gören Poyraz ve Ayşegül hemen inerler arabadan. Sema bağırmaya başlar kızım saydığım Sema'nın babasını ben öldürdüm desene diye Ayşegül'de bilsin desene diye haykırır. Ayşegül'de başlar ne olduğunu anlatacaksın demeye. 

Zülfikar'ı döven Çiğdem'in babasının adamları yol kenarına atarlar iyice pataklanmış halde. Çiğdem'in imkansız aşk pankart resimlerini gören Zülfikar resime sarılır resmen. Ağır yaralı olduğu için orada bayılır. 

Poyraz'ın bişeyler çevirdiğinden şüphelenen Ayşegül, Poyraz'ı takip eder. Mümtaz'la görüştüğünü gören Ayşegül iyice şüphelenmeye başlar.  Ayşegül ve Poyraz, Mümtaz'ı takip ederler. Mümtaz'ın Zafer'e gittiğini gören Poyraz ve Ayşegül hemen plan yapmaya başlarlar. Ayşegül Zafer'in evine gider ve onları oyalarken Poyraz Karayel dosyaları alır evden çıkar.  İçerde olanın kim olduğunu öğrenmek için dosyayı alırlar. 

Bahri baba Sema'nın annesinin yanına gider huzur evine görüşmek için. Sema'nın bilmediği şeyleri konuşurlar. O anda Sema'da gelir. Bahri babayı görünce annesinin yanında hemen gitmesini söyler. Sefer yine Sema'nın evine gider. Kapıyı açmaz Sema, Sefer zorla dalar içeriye. Çıkması için haykıran Sema, Sefer'e tokat atar. Sefer tam çıkıp giderken gitme diye seslenir Sema. İlk defa otururlar ve düzgünce sohbet ederler, kahve içerler. Sefer çocukluk anılarını anlatır. 

Sefer, Zülfikar ve Taşkafa sohber ederlerken.. İnsanın hayatının 3 te birini uyuyarak geçirdiğini, trafikte geçirilen zamanı, tuvalette geçen zamanı ve yemek yenilen zamanı düşününce insan ömrüne birşey kalmadığını konuşuyorlar. 

Ayşegül ve Poyraz'ın evine gelen Poyraz'ın eski eşine kapıyı Ayşegül açar. Begüm Ayşegül'ün babasına laf atınca Ayşegül'de onun babasının Poyraz'a yaptıklarını vurur yüzüne. Begüm Poyraz'la özel konuşmak ister. Poyraz Ayşegül'den özelim yok ne konuşacaksan konuş der ve Begüm'de Poyraz'a seni bi daha Sinan'la görüştürmeyeceğim siz görürsünüz der çeker gider.

Evine gelen Begüm, Ayşegül ve Poyraz'a iftira atar üstüme yürüdüler diye.. Evden çıkan Poyraz ve Ayşegül Ümran hanımın ev kiracısıyla karşılaşır. Ümran hanımı evden çıkaracağını duyan Poyraz o işi de halleder ayak üstü. Yolda yürüyüşten gelen Albay ile karşılaşır. Siz nasıl apartman yöneticisiniz ne dünyadan haberin var, ne olup bitenden haberin var.  Apartmanımız İMF'ye borçlanmış, dış borç almış başını gidiyor, cari açık desen uçmuş, kargaşa, anarşi her yerde Albayım

Çiğdem, Zülfikar'a sürpriz yapar ve annesi babasıyla kahvaltıya götürür. Babasının sesini duyan Zülfikar hemen kaçırıldığı zaman aklına gelir, donup kalır. Tanışıyo musunuz diye soran Çiğdem'e hayır ama tanışmasını da biliriz diye cevap verir Zülfikar. Çiğdem'in babasının üstüne su döker Zülfikar ve hemen babasının arkasından lavobaya gider. Ensesine silahı dayar sendin demi diye sorar. Evet bendim kızımdan uzak duracaksın. Şuan burda tetiği çekip gebertirdim seni ama Çiğdem'e dua et. Bunu söylemenin usulü bumu adam gibi çıkıp söyleseydin. Çiğdem'in yanına gider ve kalkmasını gerektiği ve bu dünyada en ters şeyin ikimizin bir arada olması der gider.

Poyraz Karayel'i Zafer'in oyunu üzerine takibe alan Sadrettin, Sefer ve Taşkafa , Poyraz hain mi öğrenmeye çalışıyorlar. Poyraz'ı organize şube müdürü ile görüştüğünü yakalayan Bahri babanın adamları Bahri babaya haber uçurur. Bahri babada alın ama eve getirmeyin der. Depoda ellerini ayaklarını bağlayıp, hızar makinasının önüne Poyraz Karayel'i bağlarlar. Bahri baba ve adamları sorguya çeker doğru söyle diye soru sormaya başlarlar. İhanet etmedim diye bağırır Poyraz Karayel hızar makinasıda yaklaşmıştır iyice ve 19. Bölüm sonu..

submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepkini Göster! (En fazla 3)

Facebook Yorumları