Sanal Ofis Nedir? Sanal Ofis Hizmetleri Hakkında Bilgi
Günümüzde oldukça sık kullanılmaya başlanan sanal ofisler, bir çok şirket tarafından kullanılmaktadır. Peki bu sanal ofis nedir? Sanal ofis yasalmıdır? Sanal ofis hizmetlerini nerelerden alabilirim? diye soracak olursanız işte sizlere detaylı bilgiler..

Sanal Ofis Nedir? Ne Anlama Gelir? Ne Demek?

     Şirketinizin kurulumunu gerçekleştirmek için resmi bir adrese ihtiyacınız olduğunuzda ve müşterilerinizi prestijli bir lokasyanda karşılamanız gerektiğinde kullanabileceğiniz ofis çeşididir. Sanal ofis, genellikle gerçek bir ofise ihtiyaç duymadan çalışan kişilerin günümüzde tercih ettikleri bir ofis çözümüdür. Sürekli olarak size ait bir ofis olmadan yasal adres, iletişim ve sekreterlik hizmetlerinin sunulmasına sanal ofis denir.

     İstanbul, Ankara, Antalya vb. diğer il ve ilçelerde ulaşabileceğiniz sanal ofis hizmeti veren şirketleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Sanal ofis hizmeti veren şirketlerin birbirinden çeşitli hizmetleri bulunmaktadır. Kimisi sadece telefon iletişimi, kimisi tüm techizatlı bir ofis hizmeti vermektedir. Alacağınız sanal ofis hizmetini araştırarak alırsanız ileride sorun yaşamazsınız. 

Sanal Ofis kimler için uygundur?

     Freelance veya proje bazlı çalışanlar, girişimciler, yaptıkları iş nedeniyle seyahat edenler, şantiye veya üretimde çalışanlar, müşteri ziyaretleri yapanlar, danışmanlık ve denetim yapanlar, home-office çalışanlar bu hizmetten genellikle yararlanan kişilerdir.

     Ofis dışında işlerini yürütenler için gelen çağrıların cevaplanması, kargolarının alınıp kaybolmadan saklanması ve teslimatının zamanında yapılması önem teşkil eder. Sanal ofis hizmeti bu gibi ihtiyaçlara cevap verirken, kişiler zamanını bunların çözümünü aramaya harcamadan, sadece işlerine odaklanarak iş verimliliklerini artırırlar.

Sanal Ofis hizmeti satın almak, gerçek bir ofis kiralamaktan çok daha ekonomiktir.

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları