Amerika Dünyada Ki En Büyük Terör Örgütüdür
Amerika'nın terör örgütü olarak kabul edilmesi gerekmektedir...

     Amerika terör devletinin Türkiye Cumhurbaşkanı'na yapılan terör gösterisinde Türk korumalarını suçlu bulmuş. Türk milleti dünyanın neresinde olursa olsun terör örgütlerine ve terör eylemlerine karşı sesiz kalmaz. Amerika da yaşanan olayda bu gerçek bir kez daha göz önüne serilmiştir. Terör yandaşı hatta terörün kendisi olann amerika Türk korumalara tutuklama kararı çıkarmış. 

     Bu kararı ile terör örgütlerini ne kadar çok desteklediği ve savunduğu konusunda ki görüşleri aleni bir şekilde ortaya çıkmıştır. Eskiden gizli saklı yaptıkları teröre destek için silah muhimat takviyelerini son günlerde açık seçik nakliyelerini gerçekleştirirken ne tarafta olduğunu belli etmiştir. Bu büyük terör örgütü olan Amerika'yı devlet olarak saymaktan çıkarıp büyük bir örgüt olarak kabul etmenin zamanı gelmiştir. 

     Bütün dünyayı parmağına takmış her yere salça olup dünya huzurunu kaçırmaktan başka bir işe yaramayan bir devletten bahsediyoruz. Biz Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti olarak "Yurtta Barış Dünyada Barış" felsefesi ile ilerlerken tam aksizmize bizi ve bütün dünyayı birbirine karıştırıp bütün Müslüman alemini kargaşa ile sömürge haline getirmek için büyük çaba sarf etmiştir.

      Osmanlı imparatorluğunun yıkılmasına sebep olmaları da Hilafeti kaldırıp Müslümanları bölmekten başka bir şey değildi. Sonrasında ise Türkiye Cumhuriyeti için aynı kanlı ve pis oyunlarını oynamaktan geri durmuyorlar. Amerika ve İsrail güdümünde olan İŞİD terör örgütü gibi yeni ve farklı yolları deneyerek müslüman alemine zulm etmeye devam ediyor...

     Amerika ve İsrail devlet değil terör örgütüdür!!!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları