Amerika'yı Karıştıran Olay Adana'dan Geldi :)
Adana da bulunan incirlik üssüne kolay giriş

Amerika Birleşik Devletleri'nin bütün karizmsının yerle bir olmasını sağlayan tek bir Adanalı vatandaşımız oldu.

Abd askerleri için moral günü belirlendi "Scarlett Johansson" ve bir kaç ünlü incirlik üssüne ziyarete geldi.Yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı incirlik üssünde davetsdiz bir misafir vardı tabiki bizim Adanalı :)

15 Temmuz Darbe girişimi sonrası incirlik üssünde olağan üstü hal ilan edilip, üst düzey güvenlik önlemleri alınmıştı. Tabi bu Hollywood yıldızları için değildi. ABD Genel Kurmay başkanı Joseph Dumford'un da incirlik üssünde olmasından dolayıydı.

Evet bütün güvenlik önlemlerini aşıp incirlik üssüne girmiş olmasını göz ardı ettiğimizi varsayalım. Adanalı genç bunun da ötesine giderek sadece üst rütbelilerin ve yıldızların olduğu apronda ki kutlamaya kadar girmeyi başardı. Ünlüler ile birebir resimler paylaştı ve Abd askerlerinin yemek hanesinde tek sivil ben varım burada yazarak öz çekimini paylaşan genç belki de farkında olmadan sadece Scarlett Johansson'u görebilmek adına yaptığı şey ile bütün Amerikayı alarma geçirmeyi başardı.

Kendi sosyal paylaşım sitesinde resimleri paylaşırken şunları yazdı; "

Scarlett Johansson, basketbolcu Ray Allen, Kaptan Amerika'daki Chris Evans ve bazı ünlülerle Adana'ya geldi, Adana diyorum, ama İncirlik Üssü'ne askerlere moral vermeye geldi. Ben de fırsatı değerlendirmek için üsse bir yolunu bulup girdim. Scarlett için sınırları zorladım, riske girdim. Ama içeride yoğun güvenlik vardı. FBI, CIA ve özel korumalar bile gelmişti. Hatta Amerikan genelkurmay başkanı bile vardı.

Neyse Scarlett ve ekibinin akşam 7'de yemekhaneye geleceğini öğrendim, yattım pusuya... Bu arada etrafım hep yabancı asker falan dolu... Ben ise kafamda şapka ve sivil... Çevredeki tek sivil benim inanılmaz dikkat çekiyorum. Sonra dev Amerikan arabaları geldi, jammer, otobüsler falan... Bir baktım otobüsten Ray Allen, Scarlett Johansson, Chris Evans falan indi. Korktum yanlarına gidemedim."

Ve artık bütün dünya bu Adanalı genci konuşuyor.

Ve artık bütün dünya bu Adanalı genci konuşuyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları