Canlı Barbie Türkiye ' de ve Hatun Taş
18. ameliyat Türkiye'de

18. estetik operasyon için İstanbul’a gelen İsveç asıllı model Pixee Fox, en büyük hayalinin çizgi film karakterlerine benzemek olduğunu belirtiyor ve ekliyor: “Dört kez burun estetiği, dört kez meme büyütme, bir sürü dudağıma yağ transferi, özellikle kalçalarım için altı kez operasyon geçirdiim. Öyle ki, organlarımın yerleri değişti sonunda.”

Pixee Fox çok çılgın bir kadın… İnanılmaz incelikte beli, kocaman memeleri ve oyuncak bebek gibi suratı ile 26 yaşında bir genç kız o. İnce görünebilmek için kaburgalarını aldıracak kadar cesur,çılgın,iddialı Pixee Fox, estetik operasyonlardan vazgeçemiyor.18 estetik ameliyat az değil yani ve durmuyor da.

Canlı Barbie Bebek lakaplı Pixee Fox, 18. estetik uygulamasını gerçekleştirmek üzere Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur ile görüşmeye geldi.Fenomen Pixee Fox’a geliştirmiş olduğu Örümcek Ağı estetiğini uyguladı.

Yüzünün U şeklinden V şekline çevrilmesini Op. Dr. Bülent Cihantimur şu şekilde açıklıyor: “Pixee yüzünün yuvarlaklığından memnun olmadığını dile getirerek bana ulaştı. İfadesinde yüzünün U şeklinden hoşlanmadığını V şeklinde bir kontür hattının tam istediği şey olduğunu söyledi.

Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine internet sayfamı ve Örümcek Ağı estetiğini araştırmış ve incelemiş. İletişime geçtikten sonra İstanbul’a geldi ve tıpkı yabancı hastalarımıza yaptığımız gibi Pixee’yi de ağırladık ve sonrasında Örümcek Ağı estetiğini uyguladık''

Pixee Fox çekinmeden kuvvetli bir özgüvenle öncesi ve sonrası fotoğrafını paylaştı.Ve açıklaması şu şekilde oldu : “ Doctor B’yi ve Örümcek Ağı estetiğini gelmeden evvel çok araştırdım. İncelediğimde tam da benim istediğim, doğalı koruyan, acısız, pratik bir şekilde yapılan uygulamasını ve yüze o istediğim V şeklini verebileceğini gördüm. Doctor B’nin geliştirdiği bu teknik çok ilgimi çekti, gördüğüm öncesi sonrası ve hasta deneyimleri şahaneydi.Özellikle ameliyatsız olması da artı bir puan… İşte bu sebeple buradayım ve şu an sonuçtan son derece memnunum.”

200 bini aşkın sosyal medya takipçisine “ Çok ciddiyim arkadaşlar, şu resimlere bakın, Bülent Cihantimur’un geliştirmiş olduğu Örümcek Ağı estetiği sonrası1. gün ve öncesi fotoğrafım. 6 ay içinde daha da büyük bir gelişim olacak, takipte kalın” diyerek öncesi ve sonrası fotoğraflarını ve duygularını paylaştı. 

ABD'de, Kuzey Carolina’da yaşıyan ama yakında Los Angeles'a taşınacak olan model, vüzut ölçülerini şu şekilde belirtiyor: ''Şu anda sahip olduğum vücut ölçülerim 40 santimetre bel, 30J göğüs.''

Bütün bu operasyonlar sonunda kendi çizgi film karakterini yaratacağını belirten Fox İlk ameliyatını 21 yaşında olduğunu söylüyor. Burun, gözaltı ve göğüs ameliyatlarıydı…Fakat büyük hayranlık beslediği çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzemek için sağ ve sol kaburgasından toplam 6 adet kaburgasını aldırdı.Bu ameliyata dünyada tek cesaret eden insan olaraktarihe geçmiş bulunmakta. Son olarak göz rengini değiştirme kararı verip Hindistan'a giden Fox, gözlerine çizgi filmlerdeki gibi canlı mavi renginde implant taktırdı.

implant taktırma ameliyatı

implant taktırma ameliyatı

Bütün bu ameliyatlara toplamda 145 bin dolar harcadığını belirten Fox, ailesinin zengin olmadığını belirtiyor.Ve bu paranın sadece ameliyatlar için ödediği kısım olduğunu belirtiyor çünkü doktorlara daha fazla ödemiş.

''Ailem önceleri garip karşıladı. Benim için çok endişelendiler, üzüldüler. Psikolojik bir sıkıntım var diye endişenlendiler. Şu an ailem en büyük destekçilerim arasında.''

Estetik ameliyatlardan korkmadığını devamının geleceğini belirten Fox ,estetik ameliyatlarının devam edeceğini belirtiyor.Çünkü vücuduna zarar vermediği sürece, estetik operasyonlarının bir zararı olmadığını belirtiyor.

''Türk yemeklerini denemedim, çünkü ben yemek yemiyorum. Kendi hazırladığım meyve ve sebze küreleri ile besleniyorum. Böyle beslenmem işimin bir parçası oldu. Amacım dünyanın en ince belli kadını olmak.

istanbul!daki röportajından

istanbul!daki röportajından

Kendini değiştirmek isteyen her kadına estetiği öneren Fox ,hayatına böyle devam etmekten memnun görünüyor.Biz de ona estetik ameliyatlarında başarılar ve sağlıklar diliyoruz.Ve vücudunda ki değişiklikleri merakla bekliyoruz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları