Çevik Kuvvet Ekiplerine Sarılan Yasin Öztekin Gecenin Adamı
Galatasaray maçında Yasin Öztekin'in ayağından çıkan goller ile Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti. Attığı ilk golün ardından statta görevli çevik kuvvet polislerine sarılan Yasin Öztekin statta duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray'ın evinde ağırladığı Gaziantepspor'u Yasin Öztekin'in 3 golü ile 3-1 mağlup ederek 3 puana ulaştı.

Sarı-kırmızılı takım maçın 12. dakikasında Yasin Öztekin'in ayaklarından çıkan gol ile öne geçti. İlk önce asker selamı veren Öztekin, polislerin yanına giderek sarılarak sevinici polislerle paylaştı. 

Bildiğimiz üzere, Beşiktaş maçından sonra meydana gelen hain, iğrenç saldırıda 30 polisimiz şehit olmuştu ve ciğerlerimiz yanmıştı.

Maçın 66. dakikasında sarı-kırmızılı takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydeden Yasin Öztekin, tekrar gol sevincini tribünlere asker selamı vererek yaşamaya devam etti.

Galatasaray Gaziantepspor maçının uzatma dakikalarında sahneye tekrar çıkan Öztekin, yine kendi ayaklarından çıkan gol ile takımının ve kendisinin 3. golünü kaydetti.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları