Günlük Diyet Yemek Paketi Menüsünde Neler Var?
Günlük diyet yemek paketleriyle, ‘Bugün ne yesem?’ diye düşünmeyin. Ofise, iş yerinize ve evinize teslim edilen diyet yemeklerde Healthfit sizlere zengin menü seçenekleriyle hizmet vermektedir. Diyet yemek paket servisine başlamadan önce günlük almanız gereken kalori miktarının belirlenmesi gereklidir.

Günlük Diyet Yemek Paketi Menüsünde Neler Var?

Günlük diyet yemek paketleriyle, ‘Bugün ne yesem?’ diye düşünmeyin. Ofise, iş yerinize ve evinize teslim edilen diyet yemeklerde Healthfit sizlere zengin menü seçenekleriyle hizmet vermektedir. Diyet yemek paket servisine başlamadan önce günlük almanız gereken kalori miktarının belirlenmesi gereklidir. Diyet sürecinde yediğimiz gıdaların kalori miktarını hesaplamak ve diyete sadık kalmak her zaman bizi zorlayan faktör olmuştur. Özellikle çalışırken dengeyi tutturamadığımız için sonuç hep hüsranla sonuçlanmıştır. İmdadımıza yetişen ve diyet yemek servisinde bizlere kalori miktarlarına göre hazırlanmış olan diyet yemekleriyle her gün ve her öğün farklı lezzetlerle güne başlayabilirsiniz.

Günlük ne kadar kalori almanız gerekiyor?

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için vücut yapınıza uygun diyet sürecine girmeniz gereklidir. Diyet demek can alıcı iştah kabartan yemeklerden tamamen uzak duracağınız anlamına gelmiyor. Kararında ve yeteri kadar tükettiğiniz zaman hoşunuza gidebilecek bir diyet süreci geçirebilirsiniz. Diyet yapan insanların halsiz ve bitkin olması doğru bir diyet süreci yaşamayışından kaynaklanır. Kişinin vücut fonksiyonlarını yerine getirebilmesi ve sağlıklı bir şekilde yaşayabilmesi için günlük alması gereken besinler vardır. Bu besinleri vücudunuzun ihtiyacı olan kalori miktarına göre belirledikten sonra fazla dengeli ve sağlıklı beslenme için bir adım atabilirsiniz. Healthfit diyet yemek servisinde sizlere kalori miktarı hazırlanmış paketler sunmaktadır. 1100 Kcal, 1500 Kcal ve 1800 Kcal değerlerine sahip diyet yemek paketlerinden size uygun paketi tercih ederek her gün kapınıza kadar getirmektedir.

Healthfit diyet yemek servisinde yemekleri hazırlarken kişinin yaş, boy ve kilo değerlerine uygun olarak belirlemektedir. Kişinin kas kaybını önlemek için protein değeri yüksek gıdalar tüketmesi gereklidir. Et, balık, tavuk veya hindiyi bir öğünde yer verilmesi almanız gereken günlük besin değerlerini karşılamanıza yardımcı olacaktır.

Healthfit ile bir gün boyunca neler tüketeceksiniz?

Güne güzel bir kahvaltıyla başlayarak tüm günü zinde geçirmeye talipsiniz ☺ Örnek diyet yemek menüsüyle Healthfit ’in Bir gün boyunca size nasıl bir paket getirecek bir bakalım;

1.Gün Diyet Yemek Paketini Açıyoruz: Sabah kahvaltısında enfes kuru meyvelerin ceviz ile harmanlandığını diyet chia puding ile enerjisi bol bir besini bir güzel tüketiyoruz. Öğlen yemeğinde etli bir şeyler olsun denilmiş ve ızgara fit köfteyi köz patlıcan salata ile taçlandırılmış. Akşam yemeğine kadar midenizi bastırmak içinse ara öğün olarak ananas ve çiğ kajuyu tüketebilirsiniz. Akşama ise fesleğen sosuyla harmanlanmış yeşilin en güzel haline bürünmüş bir spagetti ile günü kapatabilirsiniz.

Sağlıklı besinlerin iştah kabartan lezzetlerini kapımıza kadar getiren Healthfit ile size 30 gün boyunca 90 çeşit diyet yemek ile her günü ayrı yaşayın. Diyet yemek paketlerini satın almak ve örnek diyet yemek menülerini incelemek için Healthfit sitesini ziyaret edebilir veya 0850 840 9359 ücretsiz danışma hattını arayabilirsiniz. Her güne sağlıklı ve fit uyanmanız dileğiyle ☺

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları