Hayata Olumlu Yaklaşmak ve Hayata Güzel Bakmak
HAYATA OLUMLU BAKMALISIN. Ne kadarda çok duyar oldunuz değil mi. Ha o zaman herkesin ağzında olan bir cümle ya da kelimeyse çok basittir gerçekten o zaman ben almayayım mı diyorsunuz. Evet evet çok basit ama tam tersi hiç kullanılmıyor.

Pozitif düşünme olarak bir şey istemek, yapabileceğimize inanmak, sonucu düşünebilmek ve bunları da gerçekten isteyerek yapmak. Aslında bir yönden bir şeylere tam anlamıyla olumlu bakabilmeniz için hayatınızın da olum olması ve iyi yönde gidiyor olması gerekiyor. Bize göre hayatımız daha doğrusu insan oğluna göre hayatın bize verdiklerini her zaman yetersiz olarak gördüğümüz için olumlu düşünme işleminden de yoksun halde yaşamımıza devam ediyoruz.

Olur öyle şeyler.. İnsanoğlu işte.. Hep daha fazlasını istiyor.. 

Vazgeçmeden daha fazla.. 

daha iyisini..

daha güzelini..

daha pahalısı..

daha parlağını..

daha göz alıcısını..

daha özelini..

biter mi.. bitmez.. böyle devam eder gider..

Uyuşturucu da bile öyle değil mi.. Sonun da bir otel odasında ya da bir evde aşırı dozda ölü hayatlar..

Yine en iyisini anlatanlar çıkmış.. İşte bu konuda daha iyisi bulunamazdı..

Yine en iyisini anlatanlar çıkmış.. İşte bu konuda daha iyisi bulunamazdı..

Daha fazlası..

Yaşamın asıl amaçlarından birisi ''Mutlu Olmak'' ve mutlu olabilmek pozitif bir zihinle aslında mümkün. Negatif, olumsuz, ciddi ve katı bir zihinle mutlu yaşamak ne kadar mümkün olabilir ki..  Kapitalizm bizi sömürürken sen neler diyosun kardeşim ya diyenleriniz var farkındayım. Tamam ama zaten bende sizin yolunuzdayım sadece diyorum birlikte deneyelim ne kaybederiz ki..

Zaten şimdiye kadar yaşadık bu hayatımızı hep subliminal mesajlarla bize daha fazla ve daha fazla demediler mi.. 

Ben diyorum bi inceleyelim. Adamlar meditasyon yapıyor. Bi bakalım kulak verelim..

Meditasyon Hakkında Ayrıntılı Bir Video..

Hayatımızı yaşarken pozitif bir enerji ve düşünceyle kendimize tam bir öz güven ile başarıyı yakalasak, sağlıklı yaşasak, insanlarla iyi ilişkiler içinde olsak, yaşamla bir bütün içerisinde olsak ne de güzel olurdu..

Bir şey yapmak istiyorsunuz herhangi bir şey sonra bir düşünüyorsunuz, omuzlarınız ve kollarınız düşüyor, neredeyse bir adım atmaya bile gücü hissetmiyorsunuz. Ama yapmak istediğiniz şeyleri düşünüp enerijiyi toplamaya  çalışıyorsunuz “Biraz canlanmam gerekiyor bunu yapmam gerekiyor, yapabilirim.” diyorsunuz ve o işi halledip bitirdikten sonra kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Kendinize bu ufacık pozitif enerji ve olumlu düşünme ile o günün işini yada o zamana ait işi halletiniz kolayca..

Peki düşünün şimdi.. Hayatınız tamamen olumlu düşüncelerle ve pozitif enerjiler ile dolu olsaydı neleri başarırdınız.. Her zaman, her şeyde, hep daha fazlasını istediniz şimdi de hayata güzel bakmanın ve olumlu yaklaşmanın daha fazlasını isteyin.. 

Altta ki video sizin beyninize subliminal bir mesaj yayacak.. Yanlış anlamayın subliminal mesaj bu sefer sizin kendiniz için, iyiliğiniz ve huzurunuz için. 

Kulaklık kullanarak frekans sesini dinlerken videoyu sonuna kadar izleyin bilinçaltınıza giriş anahtarımızı kullanarak resimleri bilinçaltımıza alırken eski negatif düşünceler silinirken yerini yeni pozitif düşünceler yerini alıyor.  

Bir Dakika da Kendiniz İçin Subliminal Mesaj Alın Bilinçaltınıza..

Gerçekten bir dakika da birazcık olsun değişik hissettiğinizi kabul ediyorsanız devam edelim mi..

Şimdi de her gün meditasyon yaparak ruh ve zihin sağlığımız için çok faydalı olacak telkinleri dinlediğinizi ve onayladığınızı düşünün. Her gün alınan olumlu telkinler zihnimize, bilinçaltımıza tamamen yerleşir ve hayatımızı olumlu bir şekilde etkilemeye devam eder. Hayatımızın gidişini ve bizi bilinçaltımız yönetir, bize de burada bilinç altımızı yönetmek kalıyor.

Hadi Başlayalım.. Pozitif Telkinler ve Meditasyon..

Meditasyon Nasıl Geçti?

Hayatımız boyunca televizyon izliyoruz bize yararı mı daha fazla zararımı bilemiyoruz yani bilinç altımız için. Kimine göre yararlı kimine göre zararlı, o haberler reklamlar felanlar filanlar işte.. Ne alaka diyorsunuz.. O zaman diğer yazımız da görüşelim..

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları