Poyraz Karayel 16. Bölüm Olaylar ve Yaşananlar
3 Nisan günü geldiğinde sahneye çıkıyor ve ilk başlarda mükemmel okumasına devam ederken Pelin'i görüyor. Şiiri kesiliyor ve kendini bir türlü toparlayamıyor heycandan. Sonra şiir okumayı bırakıyor ve bütün okulun önünde Pelin'e ilanı aşk ediyor Poyraz Karayel'in oğlu ne olacaktı başka.

16. Bölüm Olaylar ve Yaşananlar

Poyraz Karayel 16. bölümde Zafer'in kızının da arabada olduğunu öğrenen Poyraz son anda yetişince Zülfikar'ı vurur. Veterinerde dikiş attırmaya giderler. Üzerine Çiğdem'de arayınca Taşkafa telefonu açar Zülfikar vuruldu der. Mecburen Zülfikar yanına çağırmak zorunda kalır. Poyraz yine yalanlarla konuyu kapatır.

Ayşegül'ün çalıştığı hastaneye gelen Poyraz üstü kapalı ilanı aşk yapıyor tekrar tekrar. Bağımlılığını anlatıyor Müzeyyen'e. Poyraz ve Ayşegül'ün yaşadıkları aşkı anlatıyor. Aşktan namelerle döktürüyor yine. Ayşegül'ün hastaları ve arkadaşlarının yanında utanan Ayşegül Poyraz'ı alıp götürüyor.

23 Nisan gününde şiir okuyacak olan Sinan günlerdir heycan yapıyor. Evde provalar yapıyor ve çok iyi hazırlanmasına rağmen çok heycanlıdır. 23 Nisan günü geldiğinde sahneye çıkıyor ve ilk başlarda mükemmel okumasına devam ederken Pelin'i görüyor. Şiiri kesiliyor ve kendini bir türlü toparlayamıyor heycandan. Sonra şiir okumayı bırakıyor ve bütün okulun önünde Pelin'e ilanı aşk ediyor Poyraz Karayel'in oğlu ne olacaktı başka. Albay amca İstiklal marşına girerek Sinan'ı kurtarıyor.

Ayşegül ve Poyraz yine oyun peşin de. Sema'nın kasasında ki ses kayıtlarına ulaşmak için Ayşegül ve Poyraz Bahri babaya oyun oynuyorlar. Oyunları tutmuyor ama Bahri baba yine iyi yönünü konuşturuyor. Sema ses kayıtlarını Poyraz'a veriyor. 

Poyraz Karayel, Mümtaz ve Ünsal'ın bütün oyunlarını öğreniyor. Herşeyi yüzlerine karşı söylüyor. Sinan'ı alıp giderken Sinan'ın annesi geliyor yıllar sonra yurt dışından. Poyraz'a oğlumu nereye götürüyorsun diye soruyor ve Poyraz Karayel 16. bölüm sonu.

Bakalım 17. bölümde bizleri neler bekliyor.

Poyraz Ayşegül'e ilanı aşk ediyor.

Poyraz Ayşegül'e ilanı aşk ediyor. Ayşegül Poyraz

Sinan annesine koşarken

Sinan annesine koşarken Kurufasulye, pilav ve cacık

Poyraz Karayel 16. bölüm sahnelerden kareler

Poyraz Karayel 16. bölüm sahnelerden kareler Poyraz Karayel 16. bölüm

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları