Saha Satış Temsilcilerinin Hayatını Kolaylaştıracak Android Saha Satış Uygulamaları
Mobil cihazlar artık bir parçamız! Hayatımızın bir parçası haline gelen mobil cihazlar artık olmazsa olmaz. Yaşamımızı kolaylaştırıcı çözümler sunan mobil cihazlar saha satışında bizlere nasıl bir katkı sağlar? Saha satışını daha düzenli ve sistematik bir şekilde yürütmek için mobil cihazlarda çalışabilen uygulamaları indirerek saha satışında verimlilik kazanabiliriz. Mobil cihazınızda kullanabileceğiniz mobil saha satış uygulamalarına bir bakalım;

Saha Satış Temsilcilerinin Hayatını Kolaylaştıracak Android Saha Satış Uygulamaları

Mobil cihazlar artık bir parçamız! Hayatımızın bir parçası haline gelen mobil cihazlar artık olmazsa olmaz. Yaşamımızı kolaylaştırıcı çözümler sunan mobil cihazlar saha satışında bizlere nasıl bir katkı sağlar? Saha satışını daha düzenli ve sistematik bir şekilde yürütmek için mobil cihazlarda çalışabilen uygulamaları indirerek saha satışında verimlilik kazanabiliriz. Mobil cihazınızda kullanabileceğiniz mobil saha satış uygulamalarına bir bakalım;

Todoist

Todoist, görev yönetiminde projeler oluşturarak görev dağılımlarını yapmanızda yardımcı olmaktadır. Yapılacaklar listesini oluşturarak günlük ve haftalık olarak planlamalar hazırlayabilirsiniz. Ortak çalışma yapılması gereken projelerde ilgili kişileri ilişkilendirebilirsiniz. Böylelikle proje bazlı ortak çalışma ortamları oluşturabilirsiniz. Oluşturulan projeleri öncelik sırasına göre renklendirerek görsellik katabilirsiniz. Premium üyelik alındığı zaman hatırlatıcı, yorumlar ve filtreleme özellikleri de kullanılabilmektedir. Saha satış temsilcileri arasında görev dağılımını yapmak için Todoist mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

Weclapp CRM & ERP

Weclapp ile müşteri verilerini düzenli olarak kontrol etmenizi ve kaydetmenizi sağlar. Mobil CRM uygulaması olan Weclapp müşteri ziyaretleri sırasında sizlere yardımcı olacaktır. Müşteri ve şirket iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ofis dışında çalışmalarını yürüten saha satış temsilcilerinin işlerini kolaylaştıracak mobil uygulama ile müşterileri verilerinizi kontrol altına alabilirsiniz. 

Evernote

Not Alın, Unutmayın! Yapılan ve yapılacak olan çalışmalarda önemli noktaların bir yere not edilmesi gereklidir. Alınan bu notlar kritik noktalarda size yardımcı olacaktır. Tüm çalışmaları aklınızda tutamayacağınız için kendinize hatırlatıcı notlar almanız yararlı olacaktır. Evernote uygulaması ile kendinize hatırlatıcı notlar alabilirsiniz. 

Microsoft Office 

Microsoft Office uygulamaları arasından sahada kullanabileceğiniz Word, Excel ve Power point uygulamaları sizin işinizi hafifletecektir. Word belgesinde teklif ve sipariş raporlaması yapabilir, Excel dokümanı üzerinde tablolar oluşturarak tahsilat ve sipariş süreçlerini kayıt altına alabilirsiniz. Ürün sunumları için de power point sunum uygulamasını kullanabilirsiniz. 

Google Drive

Datalar güvende mi? Mobil cihazınız bozulduğu zaman veya kaybolduğu zaman içerisindeki bilgiler ne olacak? Ürün görselleri, sunumlar, raporlar ve daha bir çok verinin güvenle ortak bir platformda paylaşılması için Google Drive uygulamasını kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak sizlere 5GB kadar bir depolama alanı sağlar. Burada bulunan verileri diğer saha satış temsilcileri ile de paylaşabilirsiniz. Verilerini yedeklemek için Google Drive uygulamasını kullanabilirsiniz.

Skype

Tüm ekip birbirinden haberdar olsun! Skype uygulaması ile birebir veya grup olarak mesajlaşma, sesli görüşme ve görüntülü konuşmalar yapabilirsiniz. Saha satış temsilcileriniz Skype üzerinden birbirleri ile görüşebilir ve çalışmalardan haberdar olmaları sağlanır.

Sales Plus

Saha satışından verim almanız için mobil cihazlar üzerinden kullanabileceğiniz uygulamaları sizlerle paylaştık. Farklı uygulamaların yaptığı tüm işlemleri bir araya getiren mobil saha satış programı ile tek bir merkezde toplayabileceğinizi biliyor musunuz? Sales Plus mobil saha satış programları saha süreçlerinde işlerinizi kolaylaştıracak ve saha satış temsilcilerinin kontrolünü sağlamanıza yardımcı olacaktır. Sales plus saha satış programında kullanabileceğiniz özelliklerin bir kısmına birlikte bakalım;

Satış ve CRM

Sahada gerçekleştirmiş olduğunuz satışlarınızı kayıt altına alabilirsiniz. Nakit, çek, senet veya kredi kartı yöntemi ile gerçekleştirdiğiniz tüm tahsilat işlemlerini bir dokümanda toplayabilirsiniz. Tüm müşterilerinizin verilerini bir araya toplayacağınız basit müşteri ilişkileri sistemi ile müşteri bilgilerini kolayca ulaşın. Sales Plus mobil saha satış programının satış ve CRM özelliğine ERP entegrasyonu da yapılmaktadır.

Hatırlatıcılar

Sahada hiçbir şey unutulmasın! Sahada önemli noktaların gözünüzden kaçmaması için Sales Plus mobil saha satış programınızda hatırlatıcılarda bulunmaktadır. İlgili konularda almış olduğunuz hatırlatıcı notlarla hata oranlarınızı minimuma indirebilirsiniz. 

Bildirim ve Duyuru

Saha satış programını kullanan tüm personelinize bilgilendirme ve duyuru yapabilirsiniz. Her plasiyere ve personele ayrı ayrı mesaj göndermek yerine ortak bilgilendirmeleri bildirim veya duyuru ile gönderebilirsiniz. Yapmış olduğunuz bu duyuru ve bildirimler plasiyerlerin anlık olarak sistemlerine düşerek bilgilendirme hızlı bir şekilde yapılmış olacaktır. 

Online Mesajlaşma

Saha satış temsilcilerinizi bir araya toplayın! Yapılan çalışmalarda plasiyerlerinize ve merkezdeki personellerinize online mesajlaşabileceği ve iletişim kuracağı bir ortam sağlayabilirsiniz. Anlık olarak görüşme sağlayan kullanıcılar birbiri ile etkileşimli kalarak yapılan işlemlerden haberdar olmalarını sağlayın. 

Detaylı Raporlama

Sahada yapılan çalışmaları kontrol ediyor musunuz? Yapılan tüm işlemleri 3 boyutlu grafikler ile inceleyerek işleyiş hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Genel yapılan aktiviteleri, Borç durumlarını, sipariş raporlarını, stok durumlarını, ziyaretleri ve diğer çalışmaları raporlar halinde inceleyerek sahayı kontrol altına alabilirsiniz.  

Müşteri analizi, çoklu firma desteği, sipariş yönetimi, tahsilat yönetimi, ziyaret takibi, raporlama ve daha birçok özelliği ile her sektöre uyum sağlayan android saha satış programı ile saha süreçlerinizi tek bir noktadan yürütün.  Geliştirilebilir ve özelleştirilebilir bir yapıya sahip olan Sales Plus ile sizde saha satış temsilcilerinin hayatını kolaylaştırın.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları