Su Geçirmez Fermuar Nedir, Nerelerde Kullanılır?
Hiçbir şekilde su geçirmez denilen mont, kaban, pantolon, nevresim, branda gibi birçok üründe su geçirmez fermuarlar kullanılmadığı için fermuarlı olan bölgelerinden su geçmektedir.

Su Geçirmez Fermuar Nedir, Nerelerde Kullanılır?

Kış aylarında kullanım oranı artan mont, kaban, yağmurluk, bot, çizme ve ayakkabı gibi ürünlerde bulunan fermuarların su itici fermuar olması gerekir. Bu ürünlerin üretimini yapan firmaların su itici fermuar kullanmaları müşterilerden şikâyet gelmesini engelleyecektir. Kışın kullanılan ürünlerin yanı sıra dört mevsim kullanılan branda, çadır, yelken gibi ürünlerde de su itici fermuar kullanılması önemlidir. Örneğin brandalar bir bölgenin üzerini kapatmak ve muhafaza etmek için kullanılmaktadır. Brandalar su geçirmez bir malzemeden üretildiğinden dolayı içeriye hiçbir şekilde sıvı geçirmez. Ancak iki parçanın eklenmesi için kullanılan fermuar su itici olmazsa bu bölgeye gelen sıvılar fermuardan geçerek içeri sızar. Bu da istenilmeyen bir durumdur. O yüzden branda üretimi yapan firmaların su itici fermuar kullanmaları daha doğru ve sağlıklı olacaktır. 

Su itici fermuarları naylon fermuar ve kemik fermuar modellerinde bulunmaktadır. Naylon fermuar ve kemik fermuarları kullandığınız alanlarda su itici fermuarları kullanabilirsiniz. Ürünleriniz için kullanacağınız su itici fermuarları toptan veya perakende olarak Fermuar.com sitesinden sipariş edebilirsiniz. 

 

Su geçirmez ürünlerde en sık karşılaşılan sorun fermuarlardan içeriye sıvının geçmesidir. Hiçbir şekilde su geçirmez denilen mont, kaban, pantolon, nevresim, branda gibi birçok üründe su geçirmez fermuarlar kullanılmadığı için fermuarlı olan bölgelerinden su geçmektedir. Özellikle su geçirmez ürünlerin üretimi yapan firmaların göz ardı etmemesi gereken bu noktada azami dikkat gösterilmelidir. Çünkü müşterilerin en çok sıkıntı yaşadığı ve pek de hoş karşılamadığı bu gibi durumlarda ürünlerin üretimi sırasında su geçirmez fermuarların kullanılması gereklidir.

Su itici fermuarlar özel malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Fermuarın bileşenleri olan şerit, dişli ve kürsör bölümlerinden içeriye sıvı geçmemesi için özel bileşenler kullanılmalıdır. Su geçirmez fermuarların şerit kısımları özel materyaller kullanılarak üretilmektedir. Kaliteli dişli yapısına sahip olan su geçirmez fermuarların dişli kısımlarının üzeri özel bir malzeme ile kaplandığı için hiçbir şekilde içeriye suyun geçmesine izin vermez. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları