TOMBİK OLMADAN SINIRSIZ YEMEK YEMEK
Sağlıklı yaşamak öle seminerlerle iki sertifika bir platesle olmaz!

EBRU ŞALLI KADAR SALAK DEĞİL AMA FİT OLABİLİRİZ :)

EBRU ŞALLI KADAR SALAK DEĞİL AMA FİT OLABİLİRİZ :) BİYOLOG( YANİ BENİM TA KENDİM ) SENA

          Bu yazımı öle çakma  tariflerle  yazmadığı bu beyaz sayfada belirtmek istedim. Bugün oturdum düşündüm (çalışıyorum ama son 5 gündür oturarak hatta oturmaktan artık popo kanseri olcam )dedim ki;olmaz böle ! kalk sen küllerinden doğarsın (zu haa haa yürü be kendime bir gaz verdim,biir gaz sonuç ahanda burdayım bu kadar) Sen bir biyologsun bu insanlar ki siz oluyorsunuz bu SİNAN akçıl gibi bir adamla birlikte olmuş iki çocuk anası her gün çocuklarına türlü iğrenç şeyler yediren EBRU ŞALLI'yı dinliyo seni neden dinlemesin.Baktım baya mantıklı neyse yazıyorum işte. Ayrıca öle iki seminer bir pilates yapan biri olarak değil baya baya böle diplomalı biri olarak.Azıcık falan değil baya beni dinleyin yahu!

         Şimdi size şu yanlışı düzelterek başlamak isterim yok yaşam koçu yok efendim diyetisyen gibi  insanlara kendinizi( birşey derdimde elit çizgimden kaymıcam) güttürmekten vazgeçin. sizinde bol kıvrımlı bir beyniniz var .iki lobunuz var aman maşallah ! Sanırsın koyun yaşam koyunu olmayın canlarım yaşam koçu arıcak. Her falcı yada üfürükçü kendini koç sanıyor( atıp tutuyorum sanmayın ki bende yapmadım  yaptım itiraf ediyorum hiç utanmayarak ) Bu arada üstteki fotoğrafada değinmek isterim. Ben kahvaltı seven biri olarak bencilce kendi sevdiğim şeyi koydum canlar üzgünüm. Bu kahvaltıyı bulursanız kaçırmayın derim bak bunu diyen bir biyolog bulamazsınız bu kıyağımı da unutmayın.

          Sizin yıllarca bildiğiniz benim 3 kez kalıp 3. de zar zor geçtiğim biyokimya hocamdan öğrendiğim bir bilgi paylaşacağım.Paylaşıyorum ALLAH 'IN  akıllı koçları ve diyetisyenleri DİYET  ingilizce olarak DIET diye bildiğiniz şey aslında sizin aç kalarak yaptığınız yada abuk sabuk şeyler yediğiniz beslenme şekli değildir. Yani diyet kelimesinin anlamı beslenme şeklidir ve herkeste farklılık gösterir çünkü her metabolizma farklı ve her insanın yaşadığı iklim içtiği suda bulunan mineraller ve mikro canlılar bakteriler farklıdır. Ya bırakın her insanın tenine değen güneş ışığı bile farklı dolayısıyla d vitamini absorbsiyonu farkli yani emilimi siz bu insanlara aynı şeyleri beslenmelerini söyleyip aç bırakıp buna diyet diyonuz hacılar sizde dinliyorsunuz.  DUKKAN mış yok annem bizim dükkan kapalı yok dukkan falan.KENDİNİZE GELİN! Ya adam açmış bir ofis koymuş kapıya bi tabela neymiş diyetisyen ee naptı diyorum yazdığıma bakmayın benim akrabam. şu avmlerde orda burda her yerde bulunan artık birçok baskülde bile olan yağ ölçümü hadi canım zaten insanın beslenmesi ayrlanırken bi yağa bakıyorduk. madem bi sorun var obezite sonucu bul neyse ölçmüş yağ oranı fazla eee ne yapacakmışsın yok aç bırakmıyor ee ne yapıyor  kibrit kutusu büyüklüğü yağsız peynir la bi git derler adama bu durum kronikse adam akıllı bir doktora gidin diyetisyenler doktor değildir kan değerklerinizi ölçtürün hormonal değerlerinize baktırın . Detaylı bir muayene olun sonra konuşun beslenme işini basma kalıp olmaz bu işler bu günlük bu kadar yarına kadar yemeye devam :)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları