WhatsApp'ın Yeni Güncellemesi: SnapChat Özelliği!
WhatsApp yeni güncellemesiyle artık durumlarınıza hikaye, yazı, fotoğraf veya video ekleyebileceksiniz..

WhatsApp'da SnapChat Özelliği

     WhatsApp'da yapılan son güncelleme de SnapChat'in özelliği olan belirli süreli hikayeler oluşturma özelliği, Instagram'dan sonra artık WhatsApp'ta da yapılabilecek. 23.02.2017 tarihi itibariyle güncellemesi yapılan WhatsApp'ta durum oluşturup kimlerin göreceğine karar verip, hikayelerinizi kimler görüntülemiş görebileceksiniz..

WhatsApp'da Durum Yapma Nasıl Yapılır?

WhatsApp'da Durum Yapma Nasıl Yapılır?

     WhatsApp'da durumunuzu güncellemek için öncelikle giriş yapıyorsunuz. Daha sonra telefonunuzda karşınıza çıkan bu ekrandan ortadaki "Kamera" sekmesine tıklıyorsunuz.

     Kamera sekmesinde açılan sayfada, ister fotoğraf çekebilir, ister daha önceki fotoğraflarınızı koyabilir isterseniz de başka bir şey seçebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra sağ altta bulunan "Gönder" imlecine tıklıyoruz.

     Karşınıza çıkan bu bölümden üstte bulunan "Durumum" seçeneğini seçiyorsunuz. İsterseniz bu bölümden hikayelerinizi kimlerin göreceğini de seçebilirsiniz. İşaretlemeyi yaptıktan sonra sağ alttaki "Gönder" butonuna basıyorsunuz.

     Hikayelerinizi kimlerin görmesini istiyorsanız "Durum Gizlilik Ayarları" kısmından bu işlemi yapabilirsiniz.

     "Gönder" butonuna bastığınızda durumunuzun güncelleme işlemi başarıyla gerçekleşmiş olacaktır. Hikayelerinizi kimlerin görüntülediğini görmek için kendi durumunuza tıklayıp alttaki göstergeden kimlerin durumunuzu görüntülediğine göz atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları