YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR
Başarmak Zorundayım!

'Ben güvenilir ve yetkin bir insanım.'

Oğlak burcu yükselirken dünyaya gelen insanlar, hayata sorumluluk duygusu ile ve görev bilinciyle yaklaşırlar. Başarılı ve saygın bir otorite sergileyen insan olarak görünmek istersiniz. Topluma katkıda bulunmak  istersiniz, katkıda bulunmak içinse somut bir takım projelerle adım adım ilerler dünyaya ve topluma yarar sağlarsınız. Yani siz yükselen oğlaklar topluma katkıda bulunmak amacıyla dünyaya gelmişsinizdir. 

Yükselen oğlaklar dar bir çevre yerine, aile sorumluluklarıyla uğraşmak yerine dış dünyada yerinizi alır, somut hedeflerle uğraşırsınız. Sizler fazla temkinli veya karamsar davranarak kendinizi kısıtlayabilirsiniz. Kısıtlamadan kastım ise, yapmak zorunda olduğunuzu söylediğiniz sorumluluklardır. Oysa siz yükselen oğlaklar herşeyden evvel önce kendi isteklerinizi yapmak sorumluluğu ile donanmış olarak dünyaya geldiniz. Gerekirse yalnızlığı seçerek, kendinize yeterli bir modele girerek engelleri aşmayı başarabilirsiniz.

Görüntünüz soğukkanlı ve mesafelidir. Hiç bir şeyi hafife almadığınız için,yaşınızın gerektiğinden fazla ciddi ve olgun görünürsünüz. Daha yaşamınızın başında bile ebeveynlik duygusu ile dopdolu olursunuz. Kimselerin taşıyamayacağı yükleri sırtlayabilirsiniz. Doğrular ve yanlışlar konusunda yüksek standartlara sahipsiniz. Uygun ve doğru davranışlarınız sayesinde dış dünyaya karşı koruyucu bir kalkan oluşturursunuz ve bu sayede insanlar sizinle seviyeli olmayı öğrenirler. ,

Yükselen oğlakların kararları son derece katı ve gerçekcidir. Hayatta kalmak için savunma mekanizmanızın aldığınız kararlar olduğunu bilmelisiniz. Kontrolünüzü asla kaybetmek istemezsiniz, ne işte, ne aşkta,  ne de aile içinde kontrol sizden gitmemeli. İnsanlara karşı güvensizliğinizin nedeni, küçük yaşta sorumluluk almanızdan ve çok fazla yükle büyüdüğünüzden dolayıdır. Bir yükselen oğlak için disiplin öğretmeni diyebiliriz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları