Yükselen Burcumuzu Öğrenelim
Dış Aynamız Yükselen Burcumuzun Önemini Anlayalım. Astrolojide bir bireyin iskelet sistemidir yükselen burcumuz.

Bireysel Olarak Tamamlanmak İçin Yükselen Burcumuzu Öğrenelim

Yükselen burç astrolojide bir bireyin tamamlanması için iskelet sistemidir adeta, bu yüzden yükselen burcumuzu bilmek son derece önemlidir. 

Peki yükselen burcumuzu nasıl öğrenebiliriz, bizler dünyaya geldiğimizde gözümüzü açtığımız anın dakikası, saati, günü, ayı ve yılı ile yükselen burcumuza ulaşmak mümkündür. 

Yükselen burç neyi simgeler; kısaca açıklayayım yükselen burç bizlerin dış dünyaya yansıttığımız hallerimiz, görünüşümüz, dış aynamız diyebiliriz. 

Öz burcumuz yani tam burcumuz ile yükselen burcumuzu, burç yorumlarını okurken veya astrolojik danışmanlık alırken de önemi görmekteyiz.

Bireysel olarak astrolojide tamamlanmamız için, öz burcumuz+yükselen burcumuz+ay burcumuz= bireysel tamamlanma anlamına gelir.

Yükselen burcunuzu eklediğim tabloya bakarak bulabilir veya bir astrologdan danışmanlık alarak öğrenebilirsiniz, yaşantımızın farklılıklarını tamamlayabilir, bir bütün olarak kendimizi keşfedebiliriz. 

Diğer makalelerimde yükselen burçları tek tek açıkladım, yükselen burcunuzu tablodan bulduktan sonra makalelerden okuyabilirsiniz.

Öz burcunuzu ve yükselen burcunuzla, ay burcunuzla beraber okumanızı tavsiye ederim. Aylık, yıllık burç yorumlarını öz burç, yükselen burç ve ay burcumuz ile harmanlayarak okursak daha sağlam, daha detaylı bilgilere ulaşabilir, merak ettiğimiz her konu hakkında bilgi sahibi olabiliriz.

Yükselen Burç Tablosu (Doğum gününüze göre ve doğum saatinize göre bakınız. Örneğin. 05.Nisan.1982 Saat: 04.55 )

Yükselen Burç Tablosu (Doğum gününüze göre ve doğum saatinize göre bakınız. Örneğin. 05.Nisan.1982 Saat: 04.55 )

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları