YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR
Yarın Herşey Daha İyi Olacak!

Benim Kanaatim Doğrudur!

Yay yükselirken dünyaya gelen insanların, hayata bakış açısı maceracı, hevesli, olumlu, felfesi yaklaşımları vardır.Kendine güvenen, doğruyu bilen ve neşeli bir görüntü sergilerler. Bazen olduğundan fazlasını vaadeden, yapabileceğinden fazlasına söz veren, kendini diğerlerinden yukarıda gösteren, ayağını yorganına göre uzatmadan lütfedici bir  cömertlik gösteren biri olarak görülebilirler.

Yükselen burcu yay için hayat, üstü açık bir spor arabayla geçilecek eğlenceli bir yolculuk gibidir. Çevrenizdeki herkese neşeyle el sallarsınız, yani iyimsersiniz, herşeyin yolunda gideceğine inanan insanlardansınız. Eğer iyimserlik konusunda aşırıya kaçarsanız, bugünün işini yarına bırakırsanız,  yarın herşeyin kendi kendine düzeleceğine inanıp öyle davranırsanız, hayatı kendinize ziyan etmiş olursunuz. 

Kendi işinizin bir başkası tarafından yapılmasını beklemenizde size has bir durumdur, ve de doğruyu sizin bildiğinize inanmanız, hem size hemde çevrenize problem açacak negatif kelimelere yer verdiği gibi bunları benimsemenize sebebiyet verir, bu kelimeler ise; önyargı ve kibirdir.

Yükselen yay burcuna sahip kişiler için; doğa ve farklı kültürlerdeki mekanizmaları incelemek, evrenin işleyişini izlemek,  ve deneyimlemek yaşamına katkıda bulunmak, düzenlemek için çok değerli prensipler edinmesi içinde gereklidir. Bu deneyimler sayesinde, size büyük bir hoşgörü kazandıracaktır.  

Yay yükselen kişilerin hisleri ve sezgileri de kuvvetlidir bunun sebebi  ise, simgesinde var olan ok işaretinin yukarıya doğru bakmasının, fırsatları iyi görme açısından, geleceği daha iyi umma açısından, daha yüce ve ideal bir şeye inanmasını sağlar. Lakin bu durum yani, simgedeki okun yukarı bakması, bazen burnunun ucundakini görememe, aşırı idealizmle gerçek durum arasındaki bağı yitirme veya daha büyük bir planı gözetirken bugün burada olanı unutma olasılığını verir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları