Parodik Günün Fotoğrafı / 24.12.2016
Sosyal paylaşım platformu olan instagram da 1.5 milyonun üzerinde beğeni alan bu muhteşem kare Antarctica'nın Wohlthat Dağları'nda çekilmiştir.

O, bir dağcı ve heyecan verici bir kişidir, ancak Cory Richards'ın maceranın tanımı zaman içinde gelişmiştir. 35 yaşındaki National Geographic foto muhabiri, "sizi rahat bölgenizin dışına iten şey bu, yaratıcı, atletik, coğrafi ve kültürel olabilir" dedi. "Sanırım hepimizin içinde 'macera' sahibi olmaya başlayabilmek için hisler yatıyor." Cory'nin çalışmaları, onu Antarctica'nın Wohlthat Dağları ya da Nepal'deki tarih öncesi mağaralar gibi uç noktalara götürdü. Cory. "Yakınlığı yükseltmenin tek yolu, merak yoluyla ve sizi merak etmediğiniz ya da bilmediğiniz yaklaştırmaya iten merakla mümkündür. Hikayenin unsurlarıyla samimi ilişkiler kurmaya başlıyorsunuz; Ve bunu yaparken hikayeleriniz daha etkilidir. "

Cory'nin çalışması şu anda satışa sunulan "@NatGeo: En Popüler Instagram Fotoğrafları" adlı yeni kitapta yer alıyor.

Victor Murillo Clave kendi kedisini çömelmiş halde bazı led ve dekor ışıklarıyla oynamaya başladığında bir fotoğrafını yakalamayı başarıyor. O kedicik bakışları ile dünyayı etkilemeyi başarıyor. O kediciği incelediniz mi? Parodik Günün Fotoğrafı / 22.12.2016 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları