İzlenmesini şiddetle tavsiye ettiğimiz Türk dizileri arasında olan Poyraz Karayel 20. bölümünde dehşet verici oyunlar dönüyor. İşte olaylar ve yaşananlar.

Daha öncede izlenmesi gereken dizi olarak bol bolkarşımıza çıkan Poyraz Karayel 20. bölüm demuhteşem ötesi olaylar ve oyunlar yer veriliyor. Dizi tavsiye konusunda tekrar söylüyoruz Poyraz Karayel izlemeden başka ne yabancı dizi ne de Türk dizileri arayın deriz.

Poyraz'ı depoda marangoz makinasının altından kurtaranyine Ayşegül oluyor. Sema'yı düşmanları Zaferile gören Ayşegül her şeyi yanlış anlar. 

Bahri babada içerde olanın Sema olduğunu düşünür. Hemen Sema'nın yanına görüşmeye gider. Sema inat eder Zafer ile neden görüştüğünü söylemez bir türlü. Bahri babada kızar ve kendine ait bütün evraklarını ister. İkisi de çok kızgın bir şekilde ayrılırlar. 

Begüm Sinan'ı yurt dışına kaçırmak üzereyken Sinan ellerinden kaçar. Babası Poyraz Karayel hemen alır koparır oğlunu annesinin elinden. Sinan'da annesiyle gelmek istemediğini söyler. Ayşegül ve Poyraz otururken sormaya başlar. Poyraz biz nasıl bu hallere geldik, hayat çok basit aslında. ''Doğuyosun, büyüyosun, ölüyosun. Bu kadar basit neyi paylaşamıyoruz niye kendimize bunu yapıyoruz.'' Poyraz konuşur ''Hayat aslında basit ama onu zorlaştıran aşk, aşık olmadığını düşün.'' Ayşegül ''Hayat neye benzerdi ki ona hayat bile denmezdi.''

Sadrettin Mümtaz'ı kaldırır kafasına silahı dayar. Konuşması için her şeyi bildiği için Sema'dan da destek ister. Mümtaz yalan atar Sema ile çalışıyorum diye. O sırada Poyraz Karayel gelir Sadrettin'i bayıltır Mümtaz'ı kurtarır.  Bu sefer Poyraz silahı dayar Mümtaz'a neler karıştırıyosun sen diye. 

Alkolü bırakmak için yıllarca tedavi gören Begüm, Sinan'ın babasını seçmesinden sonra tekrar alkole başlar. Sinan annesinle konuşmak için arar alkollü olduğunu anlayınca hemen babasına verir.Poyraz'da koşar Begüm'ü almaya. 

Bu bölümde de  Zafer ve Mümtaz, Bahribaba ve Sema'ya çok büyük oyun oynuyorlar. Bahri babanın bütün dosyalarını Mümtaz'a ileten Sadrettin'in karısıdır.  Fakat suçlanan ve üzerine oyun oynanan Sema'nın kendisidir. Sema kamera kayıtlarından Mümtaz'ı kurtaranın Poyraz Karayel olduğunu öğrenir. Bahri babayı arar herkesi toplamasını söyler. Sema'da,Poyraz'ı arayıp hemen Bahri Umman'ın evinde acilen toplanıyoruz diye söylüyor. Poyraz'da yüklenince Sema'ya kamera kayıtları hiç olarak sayılıyor. Sema'nın hesabına 500 bin dolar transfer edilmiştir işte bunu gören Bahri baba iyice çığırdan çıkar.

Sema'ya çok büyük oyun oynayan Zafer ve Mümtaz sonunda Bahri babanın Sema'yı infaz etmesi ile 20. bölüm sonu.. Bölüm bitti ama ben 15 dakikadır ekranın karşısında oturup kaldım. Daha önceden neden izlemediğimi düşünmenin yanında oynanan oyunlarla kafam iyice karıştı. Hemen ama hemen izlemezsem 21. bölümü meraktan dayanamazdım.

submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepkini Göster! (En fazla 3)

Facebook Yorumları