Son Dönemin Yakışıklısı ve Yetenekli Oyuncusu Kerem Bursin
Ünlü oyuncumuzu tanıyalım.

Son dönemlerin yakışıklı oyuncusu Kerem Bursin 4 Haziran 1987 doğumlu.

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmıştır.Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizi ile ünlenen Bursin, aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır.

Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırmıştır. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.

Unutursam Fısılda-Erhan

Unutursam Fısılda-Erhan

Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı. Oynadığı bazı filmlleri şöyle sıralayabiliriz.

2006 -Thursday (Grauss)  (Bağımsız Film)

2007 -Strawberry Melancholy (Travis)  (Bağımsız Film)

2010 -Wendigo (Andy)  (Bağımsız Film)

         -Sharktopus (Andy Flynn)   (TV Filmi)

2013 -Palace of the Damned (Adam roluyle)   (TV Filmi)

Türkiye'de birçok reklam filminde de rol alan Kerem Bursin yakışıklılığı ve sempatik hareketleriyle  gönüllerimizi fethetmiş bulunmakta.

2014 yılında Lipton ve Turkcell Superonline , 2015-2016 yılında Mavi ve Nike reklamlarında evlerimize misafir olmuştur.

Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu.ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır.

En iyi erkek oyuncu,umut vadeden oyuncu ve birçok dalda ödüle layık görülen ve kazanan Bursin,yeteneği ile daha birçok  ödülleri de kapacağına benziyor.

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya ile reklam filminde doğan aşkla beraber birliktelikleri başlamıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları