Eğer birilerine dizi tavsiye etmeyi düşünüyorsanız hem kendi iyiliğiniz için hemde dizi öneri yaptığınız kişinin iyiliği için Poyraz Karayel'i tavsiye etmekten asla şaşmayın.

Bir önce ki yazımız da Poyraz Karayel 20. Bölüm Muhteşem Oyunlar Ve Olaylar'dan bahsetmiştik.. Şimdi 21. bölüme geçelim.

Bahri baba Sema'nın infazının durdurulmasını ister ama kimse yetişemez Poyraz'ın öldürmesine baba ne istediyse onu yaptım der babanın adamlarına.

Poyraz Sema'yı öldürdükten sonra Ayşegül, Sefer, Sadrettin hepsi deli gibi acı çekmektedir. Ayşegül ağlamaktan yerlerde sürünüyordu kalkar ve hemen babasına koşar ağzına geleni saydırır. Sadrettin Poyraz'a yükleniyordu baba infazı durdurun dedi diye. Hele Sefer hayatında bir kere sevmişti ama sevdiği kadın öldürülmüştü nereye gittiğini bilmeden arabaya atlarlar.

İşte şimdide Poyraz'ın oyun sırasıdır. Mümtaz'ı arar ve Sema'yı öldürdüğünü söyler içerde olanın bulmaya çalışıyordur. Poyraz Karayel senin Bahri babada dosyaların var onları almamız lazım dedikten sonra Mümtaz hemen Songül'ü arar. Songül'ün de artık kafasına tak eder ve silahı alıp evden çıkar.

Kafasına estiren Sefer ve adamları hemen Zafer'e yüklenmeye başlarlar. Adamı Necdet'i bulurlar hemen öttürürler oracıkta tutarlar babaya götürürler. Bahri babaya da he rşeyi anlatan avukatı alır kafasına sıkar. Bahri babada acı çekmeye başlar. Neden beni durdurmadınız diye.

Poyraz, Ayşegül'ü arar ama o sen katilsin, bi daha karşıma çıkma, polisi aramamak için kendimi zor tutuyorum aramamasını söyler. Ayşegül'ün evine gider tutar kolundan gel benimle sana bir şey göstereceğim dedikten sonra alır çıkar. Ayşegül'de oyuna şahit olsun diye onuda alır yanına. Arabada ''Ne kadar yanlış tanımışım'' diye söyler. Ama birazdan bütün her şey ortaya çıkacaktır.

Mümtaz, Songül ile görüşür silahıda çekince Mümtaz'a görüşmelerini de kameraya kaydeden Poyraz Karayel içerdekinin kim olduğunu bulur. Sema'da orada ortaya çıkar Ayşegül, Mümtaz çok şaşırır hem ölmediğine hemde Songül'ün hain olduğuna. Songül'de tutuşmaya başlamıştır artık öğrendikleri için. Poyraz öldürmemiştir sadece küçük bir oyun oynamışlardır herkese.

Songül'ü alıp Bahri babaya götürür Ayşegül ve Poyraz olanları Bahri babaya anlatırlar. Arkadan da Sema çıkar. Herkes sevinsek mi üzülsek şaşırırlar. Dakikalar önce Sefer, Poyraz'ı öldüreceğini söylerken özür diler hemen.

Poyraz komşusunun gitarını alır eline Ayşegül'de ''Bana birşey mi çalacaksın.'' ''Öpersen çalarım belki'' ''Çalarsan öperim belki'' ''Bizde veresiyeler peşin alınır.'' Ayşegül öper Poyraz'ı ''Bundan anca avans olur.'' der ve başlar. Poyraz Karayel (İlker Kaleli) Bir Hikayem Var Doktor şarkısını dinlemek isterseniz...

Poyraz'ın evinde kalan Ayşegül, Begüm'ün bıraktığı kağıdı görür. Üzerinde ''Küçük sırrın bende Begüm : )'' yazıyı görünce bırakır gider. Ayşegül ve Poyraz yine araları açılır. Begüm, Poyraz'ın savcılıktan olan belgesini görmüştür Bahri babanın yanına sızdığı belge. Sinan'ın okulunda buluşurlar belgeyi vermeyen Begüm, üstüne birde Poyraz'ı tehdit eder. Hiç bişey söyleyemeyen Poyraz içinde ki ses Albayını yaratır. Bütün derdini içinde ki Albayına anlatır. Poyraz ve Albay sohbet ederler uzun uzun konuşurlar. 

Sefer, Sema'nın yanına alır götürür babasının katilini ve herşeyi anlattırır. Başlar anlat atmaya ''Bahri baba ile babanız çok iyi arkadaşlarmış. Babanızın çok büyük hatası olmuş. Babanız küçük kızlara şey yaparmış. Nasıl denir ki bilmiyorum. Biraz yakınlaşırmış. Hatta bu yüzden ablanız intihar etmiş.'' Sema duyduklarından sonra tekrar sinir krizleri geçirir. 

Taşkafa, Çiğdem'e herşeyi anlatır babasının Zülfikar'ı dövdürdüğünü ve görüşmesini istemediğini. Çiğdem'de babasıyla konuşur 

Zafer yine çirkin oyunlarını oynamaya başlamıştır. Mümtaz engel olmasın diye onuda alıkoyar. İki tane tetikçi tutar ve işlerini silahla değil iğneyle halletmelerini söyler. Mümtaz bi yolunu bulup Poyraz'a uçurur haberi. Poyraz Karayel bu sefer yetişemiyor. Ayşegül'ün hastası olan Oğuz'un babası Bahri Umman'ın dosyalarını yürüten savcıdır. Savcının Bahri babanın işi bitirmesi için bu oyunu oynamıştır. Oğuz öldürülür Poyraz Karayel 21. bölüm sonu.

Ayşegül'ün Begüm'ün bıraktığı notu yakaladığı sahne

Ayşegül'ün Begüm'ün bıraktığı notu yakaladığı sahne

Poyraz'ın Sema'yı vurduğu sahne

Poyraz'ın Sema'yı vurduğu sahne

Sema'nın öldüğünü düşünen Ayşegül

Sema'nın öldüğünü düşünen Ayşegül

submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepkini Göster! (En fazla 3)

Facebook Yorumları